Aquest bloc

Aquest bloc s’adreça, en principi, als meus alumnes de 3r i 4t d’ESO de la matèria de Llengua catalana i literatura. La seva finalitat és permetre’ls fer un seguiment de tot el que treballem a l’aula (apunts, exercicis…), així com ser un recordatori de les tasques, controls, etc, que han d’anar lliurant i realitzant. Èl bloc s’ha de fer servir conjuntament amb la wiki (www.llenguacat.wikispaces.com) on són penjats els documents que estan associats a les tasques o als controls esmentats.

Voldria també que el bloc fos un instrument de comunicació amb els alumnes, on ells poguessin escriure comentaris o dubtes a l’entorn de la matèria o de les activitats realitzades, la qual cosa pot resultar molt enriquidora per a mi com a professora i per als companys i companyes.

La meva intenció, a més, és anar incloent materials i enllaços d’interès per a tots aquells estudiants anònims que no tinc cada dia al meu davant a l’aula. M’agradaria que també per a ells el bloc i la seva wiki fossin llocs on poder trobar orientacions per millorar el seu rendiment en la matèria.

Espero que el bloc us pugui ser útil a tots els que hi arribeu.

2 pensaments sobre “Aquest bloc

  1. Vicent diu:

    Enhorabona perquè has fet una gran tasca. Aquesta plataforma permet una fórmula de treball ben profitosa per al professorat i l’alumnat. Pense que començaré a treballar-la. Moltes gràcies per compartir-lo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s